Noticias

03 mar. 2023

Concurs de microrelats 2023: "Violeta no és un color". Bases del concurs. Fins al divendres 31 de març!

El color violeta sorgeix en barrejar el rosa i el blau. Seria bonic pensar que és per aquest motiu pel qual va ser triat com a símbol d'igualtat pel feminisme. Però no hem d'oblidar que aquest color era ja un dels triats per les sufragistes i és, a més, símbol i memòria de les dones costureres mortes en 1911 en un incendi quan estaven decidides a manifestar-se per a denunciar les seves miserables condicions laborals en una fàbrica tèxtil de Nova York.

22_23 BASES CONCURS MICRORELATS 2023: "Violeta no és un color".

PARTICIPANTS: Hi poden participar tots els alumnes del centre, de qualsevol idioma i nivell. Els textos s’han d’escriure en la llengua d’aprenentatge: alemany, anglès, català, francès i italià. Els microrelats han de ser originals i inèdits.  

FORMAT: Els microrelats s'enviaran per correu electrònic a l'adreça microrelat@eoimao.com  en un document de PDF, amb tipus de lletra Arial, cos de lletra 12, 1,5 d’interlineat i tindran entre 50 i 100 paraules —sense comptar-hi les del títol. 

A l'assumpte del correu l'autor ha d’escriure el seu pseudònim i l'idioma en què participa, hi ha d’adjuntar el microrelat en PDF amb el títol  i, en un altre document adjunt, a més del títol, ha d’anotar el nom i els llinatges reals. Cada alumne hi pot participar amb un màxim de dues micronarracions per cadascuna de les llengües que estudia. 

TERMINI DE PRESENTACIÓ: El termini de presentació és del 3 al 31 de març a les 13.00 h.

JURAT I PREMIS: El jurat estarà format pel professorat del departament de l’idioma corresponent. Es valorarà la redacció, l’originalitat i la creativitat dels textos. El premi consistirà en un val de 40€, amb el qual es podran adquirir llibres. El veredicte es comunicarà personalment als guanyadors  i es publicarà a la  web i a les xarxes socials  de l’escola . Ens agradaria que els premiats elaboressin una gravació audiovisual  del microrelat -vídeo, podcast… En aquest cas, l’enregistrament també s’enviaria al correu electrònic microrelat@eoimao.com.  El lliurament dels premis serà dia 21 d’abril, en l’acte de commemoració del dia del llibre.

BASES LEGALS: Els participants s’avenen a cedir els drets de publicació de les micronarracions a la revista de l’EOI de Maó, la qual no té cap finalitat de lucre, i l’escola en podrà fer difusió en altres mitjans. En cas de detectar plagi parcial o total d’altres autors, el text s’exclourà del concurs. 

 

Seguir leyendo